Astrid Salas

Jarenlang heb ik met onwijs veel plezier en succes voor grote en middelgrote organisaties gewerkt in de hotel-, luchtvaart- en toeristische sector. Die bedrijfsculturen, de mensen die ik tegenkwam en al die belevenissen en ervaringen hebben me deels gevormd tot de persoon die ik nu ben.Daar ben ik oprecht dankbaar voor. Toch had ik het gevoel dat er iets knaagde vanbinnen. Ik kon het niet benoemen, ik wist niet waar het vandaan kwam. Ik nam het besluit om op zoek te gaan naar mezelf. Ik hoopte mezelf te herontdekken en rust te vinden in mijn hoofd.

Vanuit de puurheid van mijn hart en ziel maakte ik verbinding met mijn missie en wist ik dat ik een intrinsieke motivatie en gave heb om mensen te helpen. Mijn transformatie was begonnen, de mens bleef nog steeds centraal staan maar nu vanuit een ander perspectief. Ik sloot de deuren achter me die ik nooit dacht te kunnen sluiten. De vlinder kroop langzaam maar zeker uit haar cocon.

Ik volgde de Post HBO opleiding tot integraal vitaliteit- en lifestylecoach en verdiepte me in de welzijn van mensen met uiteenlopende problemen. Mijn missie werd meer bekrachtigd na een intensief mantelzorg traject van twee jaar. Ik wil mensen met bagages zoals jij en ik helpen om nieuwe inzichten te krijgen en zich te ontwikkelen tot een betere versie van zichzelf.

Business owner of MyBalancedLife
Business owner of MyBalancedLife